al baqa’ ilallah..

3 JAN 2011 – Salam Takziah di ucapkan kepada keluarga Ustaz Sofee Bin Mustafa di atas pemergian ayahanda beliau,Mustafa Hj Ishak,mengadap Ilahi pada pagi ini.

Untuk maklumat arwah ayahanda ustaz Sofee mengidap penyakit strok.Satu rombongan menziarahi arwah akan di adakan pada pagi ini dan pelajar-pelajar Kolej UNITI,InsyaALLAH akan ke Rembau untuk solat jenazah.Bagi Ikhwah dan Akhwat yang berkesempatan di harapkan dapat bersama-sama menziarahi bagi yang berkesempatan dan bagi yang tidak berkesempatan sama-sama kita menyedekahkan yassin dan al-fatihah.

ISMA PD berdoa agar arwah ayahanda ustaz Sofee,Mustafa Hj Ishak yang merupakan Imam Masjid Astana Raja,Kota,Rembau di tempatkan bersama-sama orang yang beriman.Bagi keluarga Ustaz Sofee,walaupun kalian berada di Jordan( menyambung pelajaran ) semoga tabah menghadapi sunnatullah ini.
Bagi Ikhwah dan Akhawat yang ingin menziarahi,boleh lah ke Rembau ( rumah ustaz Sofee ),di Kota,atau lebih lanjut bolehlah berhubung dengan YDP PD,En Ja’far Suradi di talian 019-6624869.
Sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH…
Sumber : ISMA PD

Advertisements

apa pendapat anda?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: